Crazy-bebey Yönetici
Mesaj Sayısı : 976 Yaş : 33 Nerden : Kahramanmaras Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Kaptan Alex işbaşında! 10/5/2008, 9:07 am | |
| Sakatlığı nedeniyle Kayserispor karşısında forma giyemeyecek olan Kaptan, arkadaşlarını motive etti: 'Kazanıp taraftarımızı mutlu edeceğinize inanıyorum.' Sivasspor maçında acı çeke çeke oynayan, Dinamo Kiev ile yapılan Şampiyonlar Ligi maçında bir de omuzundan sakatlanıp, oyundan çıkmak zorunda kalan Kaptan Alex, bugün takımını yalnız bırakacak. Milli maç için lige verilen arada iyileşip, Kocaeli karşısında takımındaki yerini almak isteyen Brezilyalı oyuncu, sürekli arkadaşlarıyla konuşup, onları motive etmeye çalışıyor. Eksiklerin sezon başından bu yana kendilerini sıkıntıya soktuğunu ifade eden Kaptan, “Ancak çok güçlü bir kadromuz var. Sizlere güveniyorum. Bizim yokluğumuzu aratmayacağınıza eminim. Kayserispor’u yenerek, çıkış başlatacağınıza ve her zaman bize büyük destek veren taraftarımızı mutlu edeceğinize inanıyorum” sözleriyle takım arkadaşlarını bugünkü sınava hazırlamaya çalıştı. | |
|