Crazy-bebey Yönetici
Mesaj Sayısı : 976 Yaş : 33 Nerden : Kahramanmaras Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Newcastle'a gelen çıldırıyor 10/4/2008, 9:22 am | |
| Kevin Keegan´ın görevini bırakmasının ardından İngiltere´de Newcastle United´ın başına geçici olarak geçen teknik direktör Joe Kinnear, Blackburn yenilgisi sonrası ilk basın toplantısında fırtınalar estirdi. Kevin Keegan’ın görevini bırakmasının ardından İngiltere’de Newcastle United’ın başına geçici olarak geçen teknik direktör Joe Kinnear, Blackburn yenilgisi sonrası ilk basın toplantısında fırtınalar estirdi. Gazetecilere yüklenen Kinnear, özellikle Daily Mirror yazarı Simon Bird’ü eleştirdi. İşte Kinnear’dan inciler; “Simon, sen işi yaramaz adamın tekisin”, “Hanginiz Niall Hickmann... Eğer bir daha yalan yazarsan, buraya giremezsin”, “Daha takımla birlikte sadece 24 saat geçirdim. Siz benim özel sekreterim misiniz?”, “Yeni geldim ama hepiniz bana yükleniyorsunuz. Sizlere hiç ama hiç güvenmiyorum.” UEFA’da olay var UEFA Kupası 1. turunda Hırvat ekibi Dinamo Zagreb’in, Çek Cumhuriyeti temsilcisi Sparta Prag’la yaptığı karşılaşmanın öncesinde ortalık karıştı. Konuk takım taraftarlarının polise sopa ve taşlarla saldırmasıyla başlayan arbedenin ardından 300’e yakın holiganın gözaltına alındığı ve toplam 8 emniyet görevlisinin yaralandığı öğrenildi. 0-0’ın rövanşında 3-3 biten maçta Dinamo tur atladı. | |
|