Crazy-bebey Yönetici
Mesaj Sayısı : 976 Yaş : 33 Nerden : Kahramanmaras Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: 'Korkarsanız kaybedersiniz' 10/4/2008, 9:11 am | |
| Futbolcularıyla bir toplantı yapan teknik direktör Aragones´ten uyarılar: "Korkmayın, başınızı dik tutun ve ayağa kalkın. Zorlukların üstesinden gelmesini bileceğiz" ‘Ben teslim olmadım’ Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdüren Fenerbahçe’de, teknik direktör Luis Aragones’ten futbolcularına uyarı geldi. Samandıra Tesisleri’ndeki idman öncesi bir toplantı yapan tecrübeli hoca, şunları söyledi: “Şunu herkes iyi bilsin ki, ben, bu yaşta teslim olmadım. Sizler de olmayacaksınız. Başınızı dik tutun, ayağa kalkın. Korkarsanız kaybedersiniz. Korkmayacaksınız.” ‘Kayseri dönüm maçımız’ “Bu zorlukların üstesinden geleceğiz. Kayseri, bizim için dönüm maçı. Taraftarımızla barışacağız. Hepinizin bu zorlu mücadeleye en iyi şekilde hazırlanmasını istiyorum.” Bu arada basına kapalı gerçekleştirilen idmanda Sarı-Lacivertliler, koordinasyon ve pas çalışmalarının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Antrenmana Alex, Lugano, Semih’in yanı sıra, fizyoterapist eşliğinde çalışan Josico katılmadı. Yusuf DURSUN | |
|
zamankop Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 531 Yaş : 31 Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 30/09/08
| Konu: Geri: 'Korkarsanız kaybedersiniz' 10/4/2008, 1:13 pm | |
| işalah bu sene fener hic bişey yapamaz | |
|