Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eğlencenin,Paylaşımın Zirveye Vurdugu adres Forumca ...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

'Korkarsanız kaybedersiniz'

2 posters
YazarMesaj
Crazy-bebey
Yönetici
Yönetici
Crazy-bebey

Ruh Hali : 'Korkarsanız kaybedersiniz' 1172
Takım : 'Korkarsanız kaybedersiniz' 1447

'Korkarsanız kaybedersiniz' Empty
MesajKonu: 'Korkarsanız kaybedersiniz'   'Korkarsanız kaybedersiniz' Icon_minitime10/4/2008, 9:11 am

'Korkarsanız kaybedersiniz' 7_230625_04FAN03IDID-B_414_232

Futbolcularıyla bir toplantı yapan teknik direktör Aragones´ten uyarılar: "Korkmayın, başınızı dik tutun ve ayağa kalkın. Zorlukların üstesinden gelmesini bileceğiz"

‘Ben teslim olmadım’
Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdüren Fenerbahçe’de, teknik direktör Luis Aragones’ten futbolcularına uyarı geldi. Samandıra Tesisleri’ndeki idman öncesi bir toplantı yapan tecrübeli hoca, şunları söyledi: “Şunu herkes iyi bilsin ki, ben, bu yaşta teslim olmadım. Sizler de olmayacaksınız. Başınızı dik tutun, ayağa kalkın. Korkarsanız kaybedersiniz. Korkmayacaksınız.”

‘Kayseri dönüm maçımız’
“Bu zorlukların üstesinden geleceğiz. Kayseri, bizim için dönüm maçı. Taraftarımızla barışacağız. Hepinizin bu zorlu mücadeleye en iyi şekilde hazırlanmasını istiyorum.” Bu arada basına kapalı gerçekleştirilen idmanda Sarı-Lacivertliler, koordinasyon ve pas çalışmalarının ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. Antrenmana Alex, Lugano, Semih’in yanı sıra, fizyoterapist eşliğinde çalışan Josico katılmadı.

Yusuf DURSUN
http://www.marasultraslan.tr.gg
zamankop
Süper Moderatör
Süper Moderatör
zamankop

Ruh Hali : 'Korkarsanız kaybedersiniz' 1181
Takım : 'Korkarsanız kaybedersiniz' 1447

'Korkarsanız kaybedersiniz' Empty
MesajKonu: Geri: 'Korkarsanız kaybedersiniz'   'Korkarsanız kaybedersiniz' Icon_minitime10/4/2008, 1:13 pm

işalah bu sene fener hic bişey yapamaz

'Korkarsanız kaybedersiniz'
1 sayfadaki 1 sayfası