Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Eğlencenin,Paylaşımın Zirveye Vurdugu adres Forumca ...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

'Burası Beşiktaş'

YazarMesaj
Crazy-bebey
Yönetici
Yönetici
Crazy-bebey

Ruh Hali : 'Burası Beşiktaş' 1172
Takım : 'Burası Beşiktaş' 1447

'Burası Beşiktaş' Empty
MesajKonu: 'Burası Beşiktaş'   'Burası Beşiktaş' Icon_minitime10/2/2008, 9:43 am

'Burası Beşiktaş' 7_230509_delgado0210_414_232

Kaptan Matias Delgado´dan inciler: Herhangi bir takımın futbolcusu, kaptanı değilim. Burası bana çok şey kattı. Ben gerçek bir Beşiktaşlıyım...

‘Evim gibi görüyorum’
Kaptanlık pazubandını koluna taktıktan sonra çok farklı bir görüntü çizen Matias Delgado, çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Beşiktaş benim futboluma büyük katkılar yaptı, burada çok şey öğrendim” diyen Arjantinli yıldız, Beşiktaş Dergisi’ne verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı: Kendimi herhangi bir futbol takımının kaptanı olarak görmüyorum. Her geçen gün burayı daha çok evim gibi görüyorum, kendimi geliştiriyorum. Ben gerçek bir Beşiktaşlıyım.

‘100 üzerinden 70...’
“Kötü oynadığımda bile camiadan ve taraftarlardan verilen destek, bana daha bir özgüven getiriyor. Sezon başında Beşiktaş’a bir not vermek gerekirse 70 diyebilirim. Gelecek aylarda bu notumuz, 100’e kadar çıkacak. İyi başladık ama etap etap düşünmek gerek. Sonuçta bir ilerleme ve gelişme içindeyiz ama daha yapacağımız çok iş var. Geçen sezon şampiyonluğun en büyük adayı olarak Fenerbahçe gösteriliyordu ancak olmadı. Futbolda çok ilerisini göremezsiniz.”
http://www.marasultraslan.tr.gg

'Burası Beşiktaş'
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-