Crazy-bebey Yönetici
Mesaj Sayısı : 976 Yaş : 33 Nerden : Kahramanmaras Ruh Hali : Takım : Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: 'Burası Beşiktaş' 10/2/2008, 9:43 am | |
| Kaptan Matias Delgado´dan inciler: Herhangi bir takımın futbolcusu, kaptanı değilim. Burası bana çok şey kattı. Ben gerçek bir Beşiktaşlıyım... ‘Evim gibi görüyorum’ Kaptanlık pazubandını koluna taktıktan sonra çok farklı bir görüntü çizen Matias Delgado, çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Beşiktaş benim futboluma büyük katkılar yaptı, burada çok şey öğrendim” diyen Arjantinli yıldız, Beşiktaş Dergisi’ne verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı: Kendimi herhangi bir futbol takımının kaptanı olarak görmüyorum. Her geçen gün burayı daha çok evim gibi görüyorum, kendimi geliştiriyorum. Ben gerçek bir Beşiktaşlıyım. ‘100 üzerinden 70...’ “Kötü oynadığımda bile camiadan ve taraftarlardan verilen destek, bana daha bir özgüven getiriyor. Sezon başında Beşiktaş’a bir not vermek gerekirse 70 diyebilirim. Gelecek aylarda bu notumuz, 100’e kadar çıkacak. İyi başladık ama etap etap düşünmek gerek. Sonuçta bir ilerleme ve gelişme içindeyiz ama daha yapacağımız çok iş var. Geçen sezon şampiyonluğun en büyük adayı olarak Fenerbahçe gösteriliyordu ancak olmadı. Futbolda çok ilerisini göremezsiniz.” | |
|