05 Ekim 2008 12:39
Yeşilköy'de alt geçide sıkışarak alev alan LPG tankerindeki gazın, yanarak bitmesi bekleniyor. Patlama ihtimaline karşı bölge çembere alındı.
*
* OTOMOBiL
* EĞİTİM
* KÜLTÜR-SANAT
* YAŞAM
* KİTAP
* İmsakiye
* Arşiv Arama
* Video Galeri
* Foto Galeri
* Günün Karesi
* Link Bankası
* Günün Haberleri
* Hava Durumu
* Harita Servisi
Çok Okunanlar
Bugün / Dün / 7 Gün
* Trabzon, Konya'dan lider dönüyor
* Barcelona 27 dakikada 5 attı VİDEO
* 15 kahraman evladın şanlı hikayesi
* Ankaraspor'dan Sivas'a ağır darbe
* Yaz saati uygulaması sona eriyor
* Tekirdağ'da korkunç kaza: 18 ölü
* Hilmi Özkök Paşa kısa konuştu
* Komando Yeşil'in ağlatan vasiyeti
* Hangi şehirde kaç yeşil kartlı var?
* Tüzmen: Şerefsizlerin destekçisi var
* Dünya gaz kaçırmayan külotu konuşuyor
* Sancak: Tayyip Erdoğan idolüm
* Fener'de Aurelio alarmı
* Uygun farkı: Kazansaydık üzülürdüm
* Süper Lig'de son puan durumu
Çok Yorumlananlar
Bugün / Dün / 7 Gün
* Trabzon, Konya'dan lider dönüyor
* Tüzmen: Şerefsizlerin destekçisi var
* Hangi şehirde kaç yeşil kartlı var?
* 'Şehit cenazeleri Altınova olmasın!'
* Ankaraspor'dan Sivas'a ağır darbe
* Sancak: Tayyip Erdoğan idolüm
* Dünya gaz kaçırmayan külotu konuşuyor
* Komando Yeşil'in ağlatan vasiyeti
* Hayvanlar için Taksim'de soyunmaya razı
* Askerden bilgilendirme toplantısı
* 15 kahraman evladın şanlı hikayesi
* Hilmi Özkök Paşa kısa konuştu
* Yaralı asker yakınları GATA'ya koştu
* Fener'de Aurelio alarmı
* Bulak'tan itiraf: Benim yüzümden yenildik
GÜNCEL
Kaza yapan tanker tam doluymuş
Kaza yapan tanker tam doluymuş
05 Ekim 2008 12:39
Yeşilköy'de alt geçide sıkışarak alev alan LPG tankerindeki gazın, yanarak bitmesi bekleniyor. Patlama ihtimaline karşı bölge çembere alındı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan, Yeşilköy Tren İstasyonu yakınındaki alt geçitten geçmeye çalışırken sıkışarak alev alan LPG tankerindeki gazın, yanarak bitmesini beklediklerini bildirdi.
Karahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yeşilköy'de üstünde tren rayları bulunan alt geçitte sıkışarak alev alan LPG tankerindeki yangına müdahale edildiğini ve yangının kontrol altına olduğunu söyledi.
Karahan, ''Tankerdeki yangın, çarpmadan dolayı oluşan kıvılcım nedeniyle başlıyor. Tanker tamamen dolu. Şu anda soğutma çalışmaları yapılıyor. Tankerdeki gazın yanarak bitmesini bekliyoruz. Yangın bölgesine doğrudan müdahale etmiyoruz. Zira bu kez yangının daha çok büyüme ihtimali ortaya çıkar'' dedi.
Bu arada, Yeşilköy Tren İstasyonuna yaklaşık 150 metre mesafede tren raylarının altından geçen alt geçitte yanmaya başlayan 34 UFC 66 plakalı LPG tankerine çok sayıda itfaiye ekibince müdahale ediliyor.
Polis ekipleri de herhangi bir patlama ihtimaline karşı bölgeyi güvenlik çemberine aldı.
GÖRGÜ TANIĞI: ''EVİMDE OTURURKEN BİR TRENİN GEÇMESİNDEN YAKLAŞIK 5 DAKİKA SONRA BÜYÜK BİR PATLAMA SESİ DUYDUM''
Yeşilköy'de LPG tankerinde çıkan yangın öncesi patlamaların olduğu öne sürüldü.
Yeşilköy Tren İstasyonuna yaklaşık 150 metre mesafede rayların altından geçen alt geçitte yanmaya başlayan 34 UFC 66 plakalı LPG tankerine itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.
Bu arada, görgü tanıklarından Murat Cebe, ''evinde otururken bir trenin geçmesinden yaklaşık 5 dakika kadar sonra büyük bir patlama sesi duyduğunu'' belirterek, ''Dışarı çıktım, tanker yanıyordu. Daha sonra da 2 patlama daha oldu. Büyük bir facia atlatıldı'' dedi.
Gül Göktepe ise ''Önce çok yoğun bir patlama sesi duyduk. 5 dakika sonra ikinci patlama oldu. Daha sonra bir patlama daha oldu. İlk itfaiye ekibi 10 dakika kadar sonra geldi ve müdahale etmeye başladı. Sağlık görevlilerine de haber verdik. Tankerin şoförünü görmedik ama duyduğuma göre araçtan atlayıp uzaklaşmış. Çok ucuz atlatıldığını düşünüyorum'' diye konuştu.